Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Geen Kippenvel op tweede kerstdag

december 26th, 2017 at 16:32

Wij vallen maar meteen met de deur in huis: vanavond is er geen aflevering van Kippenvel, al is tweede kerstdag natuurlijk een mooie gelegenheid om maar weer eens veel echte gospels te draaien waarin de lof van Jezus Christus wordt bezongen.

We zagen dat vorige week al aankomen en jij misschien ook, want we draaien in aflevering 526 al zo ongeveer om de song een gospelnummer.

Met de stream van dat programma zul je het dan ook moeten doen vanavond en ook de rest van de week, want Kippenvel is op 2 januari terug met de eerste aflevering van de Kippenvel Top Zoveel 2017. Daarin stellen we de mooiste albums van het afgelopen jaar nog eens grondig voor door het draaien van een of meerdere songs ervan.

Wij wrijven ons bij de gedachte daarin al in de handen en we hopen dat jij dat ook doet.

Tot volgende week, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.