Al zeven jaar trekken Edo Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Jan Donkers door ons land met hun persoonlijke selectie van de muziekgeschiedenis van het Amerikaanse zuiden.

Dat deden ze al met de voorstellingen ‘Heartlands’ en ‘Round the bend’, maar deze keer verzamelden zij songs onder de noemer ‘Love & loss’: nummers van Bruce Springsteen, Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm gaan over grote liefdes, het geloof in de Amerikaanse Droom, maar ook het verdriet en de verbittering als die liefde verdwenen is of die droom niet uitkomt.

Als vanouds leest Jan Donkers voor. Deze nestor van de popjournalistiek en maker van volstrekt persoonlijke radioprogramma’s heeft opnieuw Abel de Lange en Edo Donkers als muzikale partners, terwijl Louis ter Burg nieuw is in dit gezelschap:

www.songjourney.nl

Op 22 maart is deze voorstelling te zien in Musemix in Den Haag, Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag, aanvang 20:30 uur.

Een kaartje kost zeventien euro en moet altijd contact worden betaald om de artiesten aan het eind van de avond te kunnen uitbetalen…..