Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Little Feat toch weer bijeen….

april 6th, 2018 at 10:32

Op 3 april berichtten wij dat binnen Little Feat misschien sprake was van een scheiding der geesten, want gitaristen Paul Barrére en Fred Tackett, bassist Kenny Gradney en drummer Gabe Ford stonden voor vier concerten geboekt: twee begin april en twee eind juni.

Doordat van percussionist Sam Clayton noch van toetsenist Bill Payne sprake was, dachten wij met enige vrees aan een doorstart van de band in afgeslankte vorm, doordat Bill Payne de laatste jaren regelmatig met de Doobie Brothers op tournee gaat en Clayton kampt met gezondheidsklachten.

Nu staan er op de website van de band echter toch ook weer optredens gepland van de volledige groep.

Op 15, 16, 18, 18, 21 en 22 juli geeft Little Feat namelijk zes concerten in acht dagen. Als dat nog niet bewijst, dat het met de vitaliteit van de zes wel goed zit, blijkt dat wel uit het feit dat die concerten ook nog plaatsvinden in vijf verschillende staten.

Wij hebben de heren diverse keren live gezien in de jaren na 1988, toen ze zich herenigden en we weten, dat ze nog altijd de pan van het dak kunnen spelen.

Jammer dus, dat we er niet zullen zijn…..

www.littlefeat.net/tour.html

Comments zijn gesloten.