Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Nieuwe video Beatles’ ‘Back in the USSR’

november 8th, 2018 at 13:52

Veel nieuws zit er niet in, in de nieuwe video van ‘Back in the USSR’ van de Beatles.

Je ziet wat nerveus gemonteerde beelden, soms met een fragment waarin de Beatles te herkennen zijn, soms een Russisch straatbeeld. Daaroverheen verschijnt in schokkerig handschrift de tekst van de opener van de ‘dubbele witte’, terwijl daaronder de lekkere rocksong te oren is in een geremasterde versie.

Uiteraard moet het filmpje nog maar eens de aandacht vestigen op de aanstaande release van die fragmentarische, soms erg goede dubbelalbum in veel, overigens allemaal stevig aan de prijs zijnde versies op vrijdag 9 november a.s.:

https://www.youtube.com/watch?v=nS5_EQgbuLc

Comments zijn gesloten.