Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Springsteen: geen tournee met E Street Band in 2019

december 6th, 2018 at 11:52

Bruce Springsteen heeft het nieuws dat hij in 2019 op tournee zou gaan met zijn E Street Band de kop ingedrukt.

Dat is zijn reactie op het ongetwijfeld razendsnel aanzwellend enthousiasme van zijn fans over de hele wereld na een interview dat hij gaf aan The Times. Daarin werd in ieder geval de suggestie gewekt, dat Springsteen en zijn getrouwen in 2019 voor een Britse tournee zouden overkomen.

Omdat er maar een de baas kan zijn, tweette Springsteen de volgende, niets aan de verbeelding overlatende boodschap:

‘Just a note to quell some of the rumours over here on E Street. While we hope to be back with you soon, the E Street Band won’t be touring in 2019. Before I go back to my day job, the year will be consumed with a break after our Broadway run and various recording projects I’ve been working on. We do hope to see you soon, and until then, we have some mighty E Streeters out there regularly performing with their own projects who’d love and deserve your support. All love and happy holidays.’

Comments zijn gesloten.