Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Dieter van der Westen Band: twee keer in Leiden

december 13th, 2018 at 11:00

De Dieter van der Westen Band speelt binnenkort twee keer vlak achter elkaar in Leiden.

Als je wilt kennismaken met de rootsy americana van Van der Westen en zijn mannen, kun je op zaterdag 15 december naar Plato in de Vrouwensteeg, waar hij en drmmer Gijs Anders van Stralen om half vijf een optreden doen om hun recente album ‘Me and you’ te promoten.

Ongetwijfeld hopen ze erop, dat je dan op dinsdag 18 december naar Qbus komt voor een regulier concert.

Daar zijn Van der Westen, drummer Gijs Anders van Stralen, contrabassist en broer Eric van der Westen, gitarist Aron Raams en dobro- en banjospeler Joost Abbel het hoofdprogramma na het eveneens rootsy Vlaamse TGMS, dat het nieuwe, inmiddels vijfde album ‘Ain’t no place’ voorstelt.

Muziekhuis, Middelstegracht 123, 2312 TV Leiden, toegang 13,50 en aanvang 20:30

Comments zijn gesloten.