Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

boekpresentatie Rick Treffers’ ‘Ik wou dat ik jouw leven had’ bij Concerto

december 14th, 2018 at 10:46

Op zondag 16 december presenteert Rick Treffers zijn boek ‘Ik wou dat ik jouw leven had’ op het podium van Concerto.

In zijn eerste roman speelt Treffers een spel met zijn werkelijkheid en zijn verbeelding, want hij beschrijft zijn leven als popmuzikant met een nadruk op zijn Spaanse jaren. Daarbij staan zijn pogingen alsnog door te breken centraal en zijn confrontatie met Dick Scheffers, een journalist van de ‘Haarlemse Koerier’.

Die komt hem interviewen voor de rubriek ‘Uitheemse muggen’ en confronteert Scheffers met zijn gebrek aan succes, terwijl er nog iets anders is dat de twee scheidt en verbindt:

zondag 16 december, Concerto 52-60, Utrechtsestraat, 1017 VP Amsterdam.

De aanvang is om 16:00 uur en de toegang is gratis.

De recensie van ‘Ik wou dat ik jouw leven had’ vind je in de categorie Muziekboeken.

Comments zijn gesloten.