Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 575 van 29 januari 2019: the road 10

januari 29th, 2019 at 16:26

Vanavond hebben we voor het eerst sinds 18 december weer een Rode Draad, want we waren de weg een beetje kwijt. De laatste keer dat we onderweg waren, was trouwens in Kippenvel 568 op 13 november, maar we zwerven rustig door.

In de vorige negen afleveringen draaiden we al songs van Little Feat, de Beatles, Sheryl Crow, Danni Nichols, Frédérique Spigt & Roel Spanjers, Crosby, Stills, Nash & Young, Malford Milligan, David Crosby, Rachel Garlin, Ray Charles, James Taylor, David Philips, Bonnie Raitt, Jackson Browne, Joni Mitchell, Kenny White, Neil Young, De Dijk, Bonnie Raitt, het duo Verbraak/Van Bijnen, Talking Heads, Marcia Ball, John Lester, Wilson & Moore, Deanna Cartea, Big Daddy Wilson, Ciara Sidine, Shawn Colvin, Tom Waits, Michelle White en Achilles Wheel, Chris Rea, StevieAnn, The Numbers Band en Frédérique Spigt samen met Roel Spanjers en vanavond is het de beurt aan Tom Petty, Ciara Sidine en de Johnny Max Band.

Dat is dus zoals altijd twee uur muziek voor wie wil luisteren.

Tot vanavond, tot Kippenvel!

 

Comments zijn gesloten.