Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

JP den Tex: singer-songwriter én fan

februari 2nd, 2019 at 9:21

JP den Tex’ recentste album was ‘Wolf’, een thematisch album over een succesvolle platenproducer die tot de bedelstaf geraakt en zichzelf terugvindt terwijl hij op straat staat te spelen en te zingen.

Tijdens zijn concerten zingt hij uiteraard songs van dat album, maar hij speelt het hele album maar zelden als voorstelling.

Dat doet hij nog wel op 17 maart a.s. in de Nieuwe KHL, Oostelijke Handelskade 44, Amsterdam. Een kaartje kost vijftien euro en de aanvang is 16:00 uur.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen:

https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets/214651

Eerder wijdde Den Tex in zijn reeks ‘Storytellers specials’ voorstellingen aan helden Lou Reed en Tom Waits, maar hij is net zo in de ban van Joni Mitchell.

Onder de titel ‘Joni Mitchell ontsluierd’ wil hij het geheim van de monumentale Canadese singer-songwriter ontraadselen.

Volgens Den Tex is ondanks al haar ‘kwetsbare en openhartige teksten’ haar persoonlijheid ‘toch steeds in nevelen gehuld’.

Door haar songs in vertaling te zingen én die van haar ‘muzikale minnaars’ als David Crosby, Graham Nash, Leonard Cohen en James Taylor, maar ook door ‘relevante achtergrondverhalen en smeuïge anekdotes’ wil Den Tex een nieuw licht op haar werpen, samen met een aantal nog niet bekend gemaakte muzikale gasten..

Betty Asfalt Complex

Nieuwezijds Voorburgwal 282

1012 RT Amsterdam

woensdag 17 en donderdag 18 april

entree 19,50 euro

aanvang 20:30 uur

tickets voor woensdag 17 april:

https://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=1126

tickets voor donderdag 18 april:

https://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=1124

Comments zijn gesloten.