Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 576 van 5 februari : The Road 11

februari 5th, 2019 at 15:16

Sinds 12 juni vorig jaar zijn we met onderbrekingen in De Rode Draad aan het zwerven over allerlei wegen vanwege het thema The Road.

Toegegeven, we bleven regelmatig een weekje op dezelfde plek, doordat we een interessante en soms ook actuele zijweg insloegen, maar in tien eerdere afleveringen regen we een ook voor ons onverwacht lange, indrukwekkende reeks songs aaneen: van Little Feat, de Beatles, Sheryl Crow, Danni Nichols, Frédérique Spigt & Roel Spanjers, Crosby, Stills, Nash & Young, Malford Milligan, David Crosby, Rachel Garlin, Ray Charles, James Taylor, David Philips, Bonnie Raitt, Jackson Browne, Joni Mitchell, Kenny White, Neil Young, De Dijk, Bonnie Raitt, het duo Verbraak/Van Bijnen, Talking Heads, Marcia Ball, John Lester, Wilson & Moore, Deanna Cartea, Big Daddy Wilson, Ciara Sidine, Shawn Colvin, Tom Waits, Michelle White en Achilles Wheel, Chris Rea, StevieAnn, The Numbers Band en Frédérique Spigt samen met Roel Spanjer, Tom Petty, Ciara Sidine en de Johnny Max Band.

Daarbij zijn veel namen die je alleen bij ons op de radio hoort en daar zijn we tegelijk een beetje treurig van en trots op.

In De Rode Draad zwerven we vanavond vermoedelijk voor de laatste keer nog maar eens met songs van James Taylor, Amelia White en Big Daddy Wilson in aflevering elf van The Road. Dat is dus zoals altijd twee uur muziek voor wie wil luisteren.

 

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.