Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

nieuw album Neil Young & Crazy Horse zeker

april 10th, 2019 at 9:31

Bij Neil Young weet je het nooit, maar het is zo goed als zeker, want hij heeft het zelf gezegd: er komt een nieuw album van Neil Young & Crazy Horse.

Ze zouden binnenkort een keer de studio ingaan om elf nieuwe songs op te nemen, al is onduidelijk wanneer precies.

Dat komt niet alleen doordat Young zelf uitgebreid op tournee gaat in mei en juni, maar dat doet Nils Lofgren in mei ook.

Opvallend genoeg speelt Young daarbij een aantal soloconcerten en een aantal elektrische met Promise of the Real, zowel in de VS als in Europa.

Lofgren vervangt in Crazy Horse opnieuw Frank ‘Poncho’ Sampedro, de tweede gitarist van de groep sinds 1975, die eerst tijdelijk afwezig leek vanwege een gebroken hand, maar zichzelf blijkbaar met pensioen heeft gestuurd, omdat hij niet meer wil toeren.

Lofgren wil dat nog wel, maar hij is dan ook wat jonger dan Young, Ralph Molina en Billy Talbot, al kreeg hij al eens een nieuwe heup. Tenslotte was hij nog maar een broekje van zeventien toen hij meespeelde in 1970 op Young’s ‘After the goldrush’.

Hij was er opnieuw bij in 1975 op Young’s in drank gedrenkte ‘Tonight’s the night’ en verleende daarna door de jaren heen ook regelmatig zijn diensten aan Young.

 

Eerdere berichten over Neil Young, Crazy Horse, Promise of the Real, Frank Sampedro en Nils Lofgren vind je in de categorie Nieuws.

 

 

 

Comments zijn gesloten.