Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

David Byrne: steen voor steen

april 11th, 2019 at 9:38

David Byrne, die voor altijd zal worden geassocieerd met zijn band Talking Heads, is door de Schotse voetbalcub Dumbarton FC gevraagd een baksteen te kopen voor de symbolische prijs van twintig pond. Zo zou hij de bouw van het stadion kunnen sponsoren van de in de Scottish League One spelende club, de derde Schotse divisie.

Reden van dit alles is dat Byrne in dat stadje werd geboren, voordat zijn ouders naar Canada emigreerden toen hij twee was.

Of Byrne dat idee denkt dat het ‘Once in a lifetime’ is? Tot nu toe schijnt hij niet te hebben gereageerd, maar hij zal in ieder geval weinig herinneringen hebben aan het ongeveer twintigduizend inwoners tellende stadje aan de noordelijke oever van de rivier Clyde……

 

Eerdere berichten over David Byrne vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.