Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Woodstock 50 naar de rechter

mei 10th, 2019 at 9:16

De advocaat van Woodstock 50 heeft een dwangbevel ingediend bij het Hooggerechtshof van de staat New York om ex-inversteerder Dentsu Aegis te dwingen het eerder met Woodstock 50 overeengekomen contract na te leven.

Daarin eist Marc Kasowitz dat de rechtbank Dentsu Aegis een verbod oplegt om met pers, ambtenaren van de staat New York, leveranciers, artiesten en andere belanghebbenden te spreken, dat het bedrijf de 17,8 miljoen dollar (15. 800.000 euro) retourneert die het aan de festivalkas heeft onttrokken, transparanter is in de manier waarop de boekhouding wordt gevoerd en dat het alle werkzaamheden voor het festival voortzet die het staakte.

Inmiddels heeft de rechtbank die eerste eis toegekend in afwachting van een hoorzitting op maandag 13 mei a.s.

Woodstock 50-organisator Michael Lang staat het water inmiddels vermoedelijk aan de lippen, want hij heeft eerder gezegd dat hij uiterlijk vandaag een bedrag van 30 miljoen dollar voor het festival moet binnenslepen…

 

Eerdere berichten over de zich voltrekkende tragedie die Woodstock 50 inmiddels is, vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.