Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

nieuwe Amerikaanse concertdata Rolling Stones: Mick Jagger dus hersteld

mei 17th, 2019 at 9:12

Blijkbaar is Mick Jagger hersteld van de operatie waarbij hij een nieuwe hartklep kreeg, want de Rolling Stones hebben nieuwe data bekend gemaakt voor hun eerder uitgestelde Amerikaanse concerten.

Van 21 juni treedt de band zeventien keer op en dat is één keer meer dan in de oorspronkelijke tournee. Dat extra optreden is in New Orleans en is een goedmakertje voor het afzeggen van het optreden tijdens het New Orleans Jazz and Heritage Festival, al zullen niet alle bezoekers van Jazz fest opnieuw naar The crescent city kunnen komen om de Stones te zien.

Kijkend naar de concertdata kun je zeggen, dat Jagger langzaam opbouwt: er zijn drie concerten in juni, zes in juli en acht in augustus. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er niet veel data meer beschikbaar waren in het drukke zomerseizoen met alle festivals en dat het toeval is dat de Stones rustig aan beginnen…

 

Eerdere berichten over de gezondheidsperikelen van Mick Jagger vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.