Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

enige radioprogramma Art Neville voor New Orleans’ WWOZ herhaald

augustus 27th, 2019 at 9:10

Op woensdag 28 augustus zendt WWOZ, New Orleans’ bekendste radiostation, een herhaling uit van het enige radioprogramma dat Art Neville ooit samenstelde en presenteerde ’Art Neville’s 13th ward bag’ werd opgenomen in de zomer van 1981 en daarin draaide Art Neville muziek van de groepen die hij hielp groot maken als de Meters en de Neville Brothers, maar ook van zijn eerste band The Hawkettes, de Wild Magnolias en Alvin ‘Shine’Robinon.

Het programma duurde destijds negentig minuten, maar wordt nu herhaald van twee tot vier ’s middags lokale tijd, want WWOZ-oprichter Jerry Brock was destijds de technicus en geeft nu commentaar bij het programma samen met Melissa Weber, de curator van het Hogan Jazz Archive van Tulane University:

www.wwoz.org/blog/558956

Nu is van zes tot acht ’s ochtends niet alleen een beetje vroeg, veel mensen hebben dan ook andere dingen te doen, maar na de uitzending is het programma veertien dagen te streamen vanuit het WWOZ-archief, dus dat biedt mogelijkheden:

www.wwoz.org/listen/archive

 

Comments zijn gesloten.