Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

JP den Tex: ‘Neil Young ontsloten’

oktober 7th, 2019 at 11:20

In zijn reeks ‘Storyteller specials’ gaat JP den Tex deze keer op zoek naar ‘de sleutel tot de tobberige lyriek van Neil Young. Is hij nog steeds “a miner for a heart of gold”, speurend naar zuiverheid en ware liefde? Of zingt hij tegenwoordig – sadder but wiser  – “Young man, take a look at my life, I was just like you are?” ’

Zijn inmiddels vaste gasten Kees Prins, Paul de Munnik, Edo Donkers, Vera van der Poel, violist Diederik van Wassenaer en gitariste/mandolinespeelster Yvonne Ebbers ‘volgen de singer/songwriter op zijn eenzame tocht over de snelweg van het leven. Daarnaast onderzoeken ze de creatieve coöperaties van deze onverbeterlijke romanticus in illustere bands als Buffalo Springfield, Crazy Horse & CSNY. En vanzelfsprekend zijn er ook deze keer weer mooie Nederlandse vertalingen, relevante achtergrondverhalen en smeuïge anekdotes!’

woensdag 9 en donderdag 10 oktober

Betty Asfalt Theater, Amsterdam

 

donderdag 17 oktober

Thiemeloods, Nijmegen

 

aanvang 20.30 uur en de entree is 19,50 euro.

Comments zijn gesloten.