Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Adam Cohen over ‘Thanks for the dance’ en over zijn vader

november 25th, 2019 at 11:58

In een interview met The Guardian mag Adam Cohen vertellen over hoe hij het muzikale knip- en plakwerk aanpakte van de negen nauwelijks bestaande composities van zijn vader op ‘Thanks for  the dance’.

Tegelijkertijd geeft het artikel ook een vrij gedetailleerd idee van de songs op dat album én gaat het vraaggesprek ook over de relatie die Adam had met de man die zijn vader was, maar die zijn leven in het teken had gesteld van zijn kunst:

www.theguardian.com/music/2019/nov/24/leonard-cohen-adam-thanks-for-the-dance-interview

 

Eerdere berichten over Leonard Cohen en over ‘Thanks for the dance’ vind je in de categorie Nieuws.

 

 

Comments zijn gesloten.