Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

De Rode Draad van Kippenvel 626 van 31 maart: Joseph Lowery, burgerrechtenrechtenactivist

maart 31st, 2020 at 15:43

In De Rode Draad van vanavond eren we Joseph Lowery, een van de zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivisten van het eerste uur en vriend van Martin Luther King, met uiteraard een song van de Staple Singers, maar ook met de titelsong van Carl Carlton’s debuut ‘Revolution Avenue’, New Orleans’ eigen Neville Brothers broederlijk vereend met Zeelands trosts Champagne Charlie en de ook wat dit onderwerp aangaat de onvermijdelijke Randall Bramblett. Dat is dus weer twee uur muziek voor wie wil luisteren!

 

tot vanavond om acht uur, tot Kippenvel!

 

Het verhaal van Joseph Lowerey vind je in de categorie Dossier: Ook al dood.

 

Comments zijn gesloten.