Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

De Rode Draad van kippenvel 627 van 7 april: het is weer eens volle maan….

april 7th, 2020 at 16:12

We moesten er een aantal maanden op wachten tot het weer op dinsdag volle maan is, maar vanavond is het dan zo ver.

Sterker nog: vanavond staat de maan dichter bij de aarde dan gewoonlijk, dus dan heet het een supermaan. Bovendien is het vanavond vermoeldelijk nog steeds helemaal onbewolkt, zodat je haat ook nog eens perfect kunt zien.

In vorige afleveringen van De Rode Draad net de maan als thema draaiden we als songs van Joan Osborne, JJ Cale, Jeffrey Halford and the Healers, Wendy MaHarry, Little Feat, Tom Waits, Ilse DeLange en Krista Detor en vanavond voegen wij aan dat illustere rijtje songs toe van Joni Mitchell, Michelle White, Kenny White en Theo Sieben. Dat is dus weer twee uur muziek voor wie wil luisteren tussen acht en tien!

 

Comments zijn gesloten.