Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

geen Kippenvel op 21 juli

juli 21st, 2020 at 15:27

Vanavond is er geen Kippenvel van acht tot tien en trouwens ook niet op een ander tijdstip.

Gerhard en ik lassen een korte onderbreking is waarin ik in ieder geval ga luieren naar mooie muziek en ga nadenken over nieuwe onderwerpen voor De Rode Draad: heiligen, revolutie, Italië, broers, de stad, wapens en moeilijkheden zijn voorbeelden van thema’s die we al in de grondverf hebben staan, maar waarbij nog een enkel puntje op de spreekwoordelijke i moet worden gezet.

Als je wordt overvallen door muzikale onthoudingsverschijnselen, kun je tot en met maandag 27 juli a.s. de aflevering van 14 juli nog eens terugluisteren. Ook kun je je troosten met de gedachte, dat Kippenvel terug is op dinsdag 28 juli a.s., want langer dan een week kunnen wijzelf ook niet zonder.

 

Tot volgende week, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.