Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Malford Milligan: alsnog ster via reclame?

oktober 15th, 2020 at 11:28

De zwarte soulzanger Malford Milligan verdient het al jaren alsnog een ster te worden en misschien komt het er nu onverwacht alsnog van.

De man die al decennia samenwerkt met gitarist Jack Hustinx en met hem en de andere Southern Aces ook zijn album ‘Life will humble you’ opnam, zong de Nederlandse zalen plat toen dat nog mocht.

Of dat direct heeft geleid tot het inzingen van ‘(I wanna reach out and throw my) Arms around the world’ voor een nieuwe reclame voor Becel?  Dat is de vraag, al zal het ermee te maken hebben gehad.

Nu is die song uitgekomen als nieuwe single van Milligan en die laat nog maar eens horen wat een overdonderende zanger hij is:

https://open.spotify.com/album/7hcKirDA6YZ3C6twSLaWjQ?highlight=spotify:track:5ZzIcMm4TDNw6RBjF7ckyM

Voor wie dat een eerste kennismaking is, zijn zowel zijn eigen album ‘Life will humble you’ als Jack Hustinx soloalbum ‘Over Yonder’ niet te missen.

Misschien is zelfs ‘Sweet cherry soul’ nog wel ergens tweedehands te koop, zijn al bijna twintig jaar geleden met Hustinx en andere Eindhovenaren opgenomen album, waarop trouwens ook de contouren van de Shiner Twins zich al aftekenden.

 

Recensies van deze drie albums vind je in de categorie Recensies roots en eerdere berichten over Malford Milligan and the Southern Aces in de categorie Nieuws.

 

 

 

Comments zijn gesloten.