Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

trailer Peter Jackson’s versie ‘Get Back’

december 30th, 2020 at 9:37

Op YouTube is een voorproefje te zien van van regisseur Peter Jackson’s versie van de Beatles-documentaire ‘Get back’.

Jackson noemt het geen trailer en doet er ongeveer anderhalve minuut over om dat uit te leggen, maar daarna zijn de Beatles dan toch iets langer dan vier minuten te zien in beelden die niet altijd iets met het nummer ‘Get back’ te maken hebben, maar vaak wel.

Ze laten met de  camera en met elkaar dollende Beatles zien die het onderling leuk hebben, allerlei rondhangende gasten en een paar fragmenten van het fameuze concert op het dak van de Abbey Road-studio’s:

www.youtube.com/watch?v=UocEGvQ10OE

Comments zijn gesloten.