Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Bruce Springsteen vol plannen

januari 8th, 2021 at 9:00

Bruce Springsteen heeft in een radio-interview met Sirius XM aangekondigd dat hij dit jaar diverse projecten zal afmaken, maar zei er niet bij waaraan fans moeten denken: het is voorlopig een groot geheim, meldde hij, en dan een grote verrassing.

Rolling Stone gokt op een nieuwe verzameling oude songs die Springsteen aan het afmaken zou zijn voor ‘Tracks volume 2’: E Street Band-drummer Max Weinberg zou op ongeveer veertig nummers nieuwe drumpartijen hebben ingespeeld.

Springsteen ziet zichzelf en de E Street Band overigens op basis van de nu beschikbare informatie over corona pas weer op tournee gaan in 2022.

 

Eerdere berichten over Bruce Springsteen vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.