Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Steve Van Zandt: memoires

april 7th, 2021 at 11:25

Stevie Van Zandt heeft zijn memoires aangekondigd. ‘Unrequited Infatuations’ zal verschijnen op 28 september a.s.

Het boek vertelt het verhaal van de mens Van Zandt, maar toch vooral van de muzikant én acteur.

Van Zandt is immers al decennia een van de gitaristen van Bruce Springsteen’s E Street Band en heeft in die hoedanigheid ongetwijfeld menige sappige anekdote achter de hand, maar maakte ook albums met zijn Disciples of Soul, was antiapartheidsactivist, is radiomaker en speelde bovendien ook nog in de bejubelde tv-serie ‘The Sopranos’ en als gevolg daarvan ook in de Noorse serie ‘Lilyhammer’.

Toch heeft Van Zandt niet veel pretenties met het boek, want in de persverklaring staat onder meer: ‘I’ve seen enough things that could be useful that justified writing them down and sharing them. As far as my life story? Well I hope this book explains it to me!’

 

 

Eerdere berichten over Steve Van Zandt vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.