Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Ted Nugent doktert erop los

mei 12th, 2021 at 12:19

In een livestream heeft gitaarrocker en corona-ontkenner Ted Nugent uitgelegd hoe hij het ‘Wuhan-virus’ in een week tijd heeft verslagen, terwil vrienden van hem nog altijd aan de zuurstoftanks liggen, hoewel ze afstand tot anderen hielden.

Alle reden voor Nugent om dus de Centers for Disease Control and Prevention  en Anthony Fauci, de directeur van het U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases in diskrediet te brengen.

Hij was naar eigen zeggen succesvol met een combinatie van supplementen, hydrocholoquine en ivermectine en het eten van wild en biologisch-dynamische groenten.

Het eerste is een malariamedicijn en het tweede een middel tegen darmwormen en tegen rivierblindheid.

Die worden gepropageerd door America’s Frontline Doctors, een rechtse organisatie die dat doet zonder medisch bewijs.

Wel werden oprichtster Simone Gould en hoofd communicatie John Strand beiden in staat van beschuldiging gesteld in verband met de bestorming van het Capitool in Washington op 6 januari, toen daar de overwinning van Joe Biden werd vastgesteld.

 

Eerdere berichten over Ted Nugent vind je in de categorie Dossier Popmuziek en politiek.

 

Comments zijn gesloten.