Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Ook Fleetwood Mac’s Christine McVie verkoopt muziekrechten

augustus 10th, 2021 at 9:48

Fleetwood Mac-toetseniste Christine McVie heeft de rechten van 115 door haar geschreven songs verkocht aan Hipgnosis. Dat deed ze voor een niet bekendgemaakt bedrag, dat vermoedelijk wel in de miljoenen zal lopen.

McVie schreef namelijk de monsterhits ‘Don’t stop’ en het muzikaal heel wat minder boeiende ‘Little Lies’, terwijl Hipgnosis-oprichter Merck Mercuriadis in een verklaring fijntjes opmerkte, dat acht van de zestien songs op Fleetwood Mac Greatest Hits van haar hand zijn…

 

Eerdere berichten over artiesten die hun muziekrechten ook verkochten vind je in de categorie Dossier Crisis in de plantenindustrie en die over Fleetwood Mac vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.