Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Adele: nieuw album ‘4’

september 20th, 2021 at 14:17

Het vierde album van Adele is opnieuw aangekondigd.

Platenmaatschappij Sony zou het ergens in november uitbrengen, ruim op tijd voor de kerstcadeaus dus.

Dan kan het in de aanloop naar de geschenkmaand vast een flinke aanval doen op het totaal aantal exemplaren dat ze van haar derde verkocht, meer dan 23 miljoen.

Het nieuwe album zou weinig opzienbarend ‘Adele 4’ gaan heten, al is het opvallend dat na haar ‘19’, ‘21’ en ‘25’ het cijfer deze keer niet op haar leeftijd slaat.

Ook zou ze concerten gaan geven in Las Vegas na het uitkomen van haar nieuwe. Daarvan was ook in augustus al sprake op gezag van de Engelse Mail on Sunday.

De geruchten willen ook, dat Adeles concert van 10 december dan door de BBC uitgezonden gaat worden als onderdeel van de promotiecampagne.

In sommige songs zou Adele ook zingen over haar scheiding van Simon Konecki, maar andere bronnen weten dan juist weer dat Adele en Konecki overeengekomen zouden zijn, dat ze dat niet zou doen.

Er is dus nog genoeg te raden over. Tel daarbij op dat de release van haar vierde album al enkele keren eerder is aangekondigd en de conclusie is dat zien geloven is.

Aanhangers van getallensymboliek zullen trouwens wijzen op het feit dat het album al een jaar te laat is: ‘19’ kwam in 2008 uit, ‘21’ drie jaar later en ‘25’ vier jaar daarna. Dat betekent dus dat het gat met dit album vijf jaar had moeten bedragen en dan is het dus de hoogste tijd voor nummer vier…

 

Eerdere berichten over het fenomeen Adele vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.