Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

‘7 Acts of Mercy’ van de Sunshine Cleaners centraal in PZC

september 24th, 2021 at 8:20

Het derde album van de Sunshine Cleaners wordt uitgebreid voorgesteld in PZC.

Dat doet de Marits Sep van de Provinciaalse Zeeuwse Courant door een uitgebreid interview met Sjef Hermans, de belangrijkste songschrijver van het trio.

Daarin blijkt Hermans een bewust en genuanceerd mens, die en passant ook de verbanden uitlegt tussen hun nieuwe album ‘7 Acts of Mercy’ en voorgangers ‘Silent voices – songs inspired by Bonhoeffer’s prison poems’ of en ‘Sad Songs for Us to Bear’.

Hij, Jacqueline Heijmans en Geert de Heer zingen op hun nieuwe niet alleen over de zeven werken van bermhartigheid, Hermans legt ook uit wat die voor hem niet-gelovig mens in de praktijk betekenen.

Bovendien staan onder het artikel nog twee optredens vermeld en de bestelinformatie voor ‘7 Acts of Mercy’ en dat maakt het artikel op drie manieren lezenswaardig:

 

www.pzc.nl/walcheren/muzikale-lessen-in-barmhartigheid-van-sjef-hermans-ook-ik-kan-nog-veel-verbeteren-aan-mezelf~a36835ee/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

De Sunshine Cleaners treden op op vrijdag 24 september om 22.00 uur tijdens festival Herfst EEF in Wissenkerke en op zondag 26 september om 14.30 uur in ‘t Kerkje in Ellewoutsdijk.

De cd ‘7 Acts of Mercy’  kost tien euro plus 2,88 euro porto. Bestellen kan via thebigchief37@gmail.com.

 

Eerdere berichten ver de Sunshine zcleaners vind je in de categorie Nieuws.

 

De recensies van ‘Silent voices – songs inspired by Bonhoeffer’s prison poems’ of en ‘Sad Songs for Us to Bear’ vind je in de categorie Recensies folk.

.

Comments zijn gesloten.