Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Extra aandacht voor Little Feat én Ruby James in Kippenvel in augustus

augustus 9th, 2010 at 8:12

Omdat Little Feat op 19 augustus a.s. een concert geeft in Antwerpen en op 20 augustus in Amsterdam draait Kippenvel elke week een track van deze band, die al jaren bijna in geen radioprogramma meer te horen is.

Ook van de helaas nog totaal onbekende singer-songwriter Ruby James draait Kippenvel in augustus elke week een track van een van haar twee cd’s, debuut Desert Rose en recente opvolger Happy Now, want Kippenvel is meer dan gemiddeld onder de indruk van James.

Berichten over de Europese zomertournee én over de gratis downloads van Little Feat vind je elders op deze site.

Een Engelstalige recensie van Happy Now vind je elders op deze site.

Comments zijn gesloten.