In Kippenvel 745 draai ik voor de derde keer meer songs van minder artiesten, want dit is de derde aflevering van de Kippenvel Top Zoveel 2022. Dat betekent net als verleden week en de week daarvoor maar twee songs per album, maar toch… Jij en ik komen ook vanavond toe aan elf albums. Die zijn van Philip Kroonenberg en AJ Plug, Dr. John en The Sieben, The Weight Band en Sophie Janna, the Deslondes en David Crosby & the Lighthouse Band, Giulia Millanta en JP den Tex én Esther Groenenberg. Dat zijn dus opnieuw gelouterde veteranen en nieuwkomers, Amerikanen en Nederlanders, succesvolle artiesten en andere die nog niet van het succes hebben mogen proeven, maar allen hebben ook vanavond weer die keiharde Kippenvel-kwaliteitsgarantie, want dit is zoals gezegd deel drie van de Kippenvel Top Zoveel 2022… Dat is dus zoals altijd twee uur muziek voor wie wil luisteren: dit is Kippenvel!

Tot vanavond om acht uur dus, tot Kippenvel!