Ringo Starr gaat geen memoires schrijven.

Daarvan is de ex-Beatle overtuigd, al is hem verschillende keren een niet te weigeren aanbod gedaan.

De reden is dat hem steeds is gevraagd te beginnen bij het moment dat hij in 1962 lid werd van de Beatles.

Daarin heeft hij geen zin, zo zei hij in een interview met USA Today, want ‘ik zou al drie delen nodig hebben om bij dat moment te komen.’ Bovendien heeft hij er geen zin een boek te schrijven over Ringo de drummer, ‘want we zijn allemaal een beetje meer dan dat.’

Herinneringen ophalen wil hij echter wel, zoals aan een muzikant uit de begeleidingsgroep van zangeres Helen Shapiro. Starr vroeg hoe oud hij was en hij antwoordde: ‘veertig.’ Starr reageerde volgens eigen zeggen verbijsterd: “veertig? Donder op en je doet het nog steeds?’, maar hij zegt ook dat je dat nu eenmaal zo voelt als je je jonger bent:

https://eu.usatoday.com/story/entertainment/music/2023/05/18/ringo-all-starr-band-2023-tour-beatles/70230041007

Eerdere berichten over Ringo Starr vind je in de categorie Nieuws.