Inmiddels is een tweede single verschenen van ‘The Opposite of Never’, het nieuwe Engelstalige album van Rick Treffers dat op 27 maart verschijnt.

‘Hang On’ blijkt een uiterst melancholieke ballad, waarbij de muziek bestaat uit een combinatie van strijkers en zachte toetsen, terwijl Treffers zingend zijn geloof belijdt in de eeuwige liefde:  ‘In love we trust/It’s all we must not forget in darker times/Hang on, hang on, hang on/In love we trust/It’s all we must not forget in darker times/So many hearts can’t be wrong/so join in song/Hang on/ Hang on/ Hang on’:

Andere berichten over Treffers vind je in de categorieën Nieuws, Popmuziek op radio, tv en internet, Kippenvels Live-optredens en Concerttips.

De recensies van ‘Het Heeft Niets Met Jou te maken’ en ‘Prettige vooruitzichten’ vind je in de categorie Recensies singer-songwriter, die van ‘Looking for  a Place to Stay’ in Recensies pop en die van het album ‘Period’ van Treffers’ band Mist in recensies rock.

Een recensie van zijn roman ‘Ik wou dat ik jouw leven had’ vind je vanzelfsprekend in de categorie Muziekboeken.