De Stevie Nicks-pop die Barbie-fabrikant Mattel in oktober 2023 op de markt bracht, was vrijwel onmiddellijk uitverkocht ondanks of misschien door de prijs van 55 dollar.

Sindsdien schijnen fans te hebben verzocht om een tweede oplage van de in een zwarte jurk en plateaulaarzen gestoken pop, die ook een ketting draagt met een goudkleurige maan eraan en een tamboerijn met rode en zwarte  linten vasthoudt. Dat zijn allemaal duidelijke herkenningstekens voor Nicks ten tijde van Fleetwood Mac’s ‘Rumours’ en dat is maar goed ook, want het gezicht van de pop lijkt nu niet heel erg op dat van het toverheksje van toen.

Op maandag 8 juli jl. maakte Mattel bekend dat er een tweede oplage beschikbaar was voor dezelfde prijs, maar wie denkt nu alsnog zijn of haar slag te kunnen slaan, is te laat: ook die oplage was direct uitverkocht.

Mattel houdt het intussen spannend: of Stevie Nicks nog een keer te koop komt, is onduidelijk:

https://www.instagram.com/reel/C9Kula_ptEA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b80cce10-22b7-4d75-9e54-294e6d1f7dd3

Eerdere berichten over Stevie Nicks en over hoe gehecht ze zegt te zijn aan haar pop vind je in de categorie nieuws.