Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Kippenvel’s Luisterpaal

november 1st, 2010 at 7:10

Nee, Kippenvel is inderdaad niet de eerste met een luisterpaal.

De laatste tijd zie je ze niet alleen veel in cd-zaken (Kom je dáár nog wel eens?), maar ook  op allerlei internetsites.

Toch doen we graag mee: sinds gisteren is er in de rij categorieën rechts op de homepage ook een categorie ‘Luisterpaal’.

Zo langzamerhand was ook op onze site een hele reeks links te vinden naar bestanden met  (beeld en) geluid. Die waren alleen los van elkaar te vinden en daardoor eigenlijk nauwelijks.Vandaar dat we ze bij elkaar hebben gezet.

Daarbij zitten zowel links naar Luisterpalen van andere sites (die van Radio 6 en 3voor23 bijvoorbeeld), maar ook andere: er zijn ook artiesten die muziek op hun eigen site laten streamen ter kennismaking. Vanzelfsprekend vind je in onze Luisterpaal alleen legale streams.

Comments zijn gesloten.