Vanwege drie bekerwedstrijden uit de amateurcompetitie zendt RTV Katwijk Sport dinsdagavond 30 november extra uit van 20:00 tot 22:00.

Het gaat daarbij om de regionale derby’s Noordwijk – Katwijk en FC Lisse – Quick Boys en om Alphen – Valken ’68.

Normaal eindigen die wedstrijden kort voor tien uur, behalve uiteraard als er weer zo onverklaarbaar veel tijd wordt bijgetrokken zoals zo vaak in het amateurvoetbal, of als er bij een gelijk spel penalty’s moeten worden genomen.

Normaal gesproken begint Kippenvel dus na het nieuws van tien uur, maar bij een uitloop van een van de wedstrijden begint Kippenvel pas ergens na tienen, maar zo snel mogelijk na het einde van de laatste wedstrijd.

De Rode Draad vervalt daarmee deze week in ieder geval, maar die pakken we volgende week natuurlijk weer op waar we die hebben laten liggen. 

Gezien het winterweer is er ook nog een reële kans dat Kippenvel ondanks alles tóch om 21:00 uur begint, maar dan moeten wel alle drie de wedstrijden worden afgelast. Tot nu toe is dat alleen het geval bij FC Lisse – Quick Boys. Voetballiefhebbers én muziekliefhebbers duimen dus fanatiek, maar wel voor tegenstelde uitkomsten…..