Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Kippenvels Top Zoveel 2010 deel 2 op dinsdag 11 januari

januari 11th, 2011 at 9:00

Vanavond zendt Kippenvel het tweede deel uit van de Top Zoveel 2010.

Daarin zitten uiteraard opnieuw twee uur lang alleen de cd’s waarvan wij verleden jaar onder de indruk waren en nu nóg.

Vanavond laten we er nog maar eens een flink stel van horen en van de cd’s uit Kippenvels eigen Toptien draaien we twee nummers. Die vinden we nog mooier, al hebben we ze uit wanhoop allemaal maar op nummer 1 gezet. Wie weet welke mooier is dan de andere, mag het zeggen.

Onder die artiesten die je vanavond hoort zijn Mavis Staples, C. W. Stoneking en Anders Osborne, Rob de Nijs, Rick Treffers en Stevie Ann. Bovendien draaien we uit de Kippenvel Toptien Erik van Dijsseldonk, Kirsten Thien, Rob Jungklas en Trombone Shorty en we verder ook nog een stel mooie andere cd’s.

Dat zijn net als verleden week uiteraard allemaal cd’s die je natuurlijk allang hebt gekocht of nog gaat kopen, als het tenminste aan Kippenvel ligt.

Toch blijft het ook vanavond natuurlijk weer onze persoonlijke dus onvolledige keuze uit de cd’s uit 2010. Verleden week zeiden we het al: er zijn nog cd’s zat uit 2010 die wij zelf nog moeten gaan luisteren en kopen……

Trouwens: Deel 1 van de Kippenvel Top Zoveel 2010 is nog tot en met 18 januari terug te luisteren via het tabblad uitzending bovenaan deze pagina.

Comments zijn gesloten.