Ook Barbra Streisand hoort tot degenen die aanstaande zondag zullen optreden tijdens de uitreiking van de Grammy’s in Los Angeles. 

De diva van weleer is geboekt voor een optreden van ongeveer een kwartier. 

Misschien heeft haar optreden te maken met het feit dat zij ook in de bijna eindeloze lijst van ongeveer 140 nominaties staat, nl. voor Best Traditional Pop Vocal Album. 

Kippenvel kan zich daarbij niets voorstellen, want wij denken bij la Streisand eerder aan MOR, ofwel Middle Of The Road, een Amerikaanse genreterm voor een muzieksoort die  betekent dat de muziek vlees noch vis is. Misschien komt het ook doordat wij al in geen jaren zelfs maar de neiging hadden een nummer van la Streisand aan te horen eb hebben wij het verschrikkelijk mis. 

Andere redenen zijn overigens moeilijk te verzinnen, want in het gezelschap van Christina Aguilera, Lady Gaga en Pink valt Streisand toch een beetje uit de toon. De andere drie dames zorgen toch ieder op hun eigen manier graag voor enige ophef, al is de vergissing van Aguilera tijdens het zingen van het Amerikaanse volkslied in de rust van de Super Bowl geen gepland schokeffect. 

Als missing link tredt Gwyneth Paltrow ook nog op, zowel solo als met bad boy Cee Lo Green. 

Berichten over haar zangwensen vind je elders op deze site.