Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Worldticketshop ruziet met Mojo over ongeldig gemaakte kaartjes.

mei 10th, 2011 at 7:06

Vorige week maakte concertorganisator Mojo bekend dat de organisatie 278 kaartjes voor Lowlands ongeldig had gemaakt. Dat waren tickets die door commerciële tussenhandelaren werden aangeboden voor veel hogere prijzen dan de originele. Ook maakte Mojo de nummers van die kaarten bekend, zodat ze in de praktijk onverkoopbaar werden: www.ticketsenconcertkaarten.nl/?page_id=174

Inmiddels kwam er een reactie van een zegsman van Worldticketshop. Die ontkent dat bij ticketverkopers die gebruik maken van die website tickets ongeldig zijn gemaakt.

Lowlands stelt echter dat de betreffende ticketbureaus expliciet genoemd worden op de daarvoor opgerichte website www.weetwaarjekoopt.nl. Verder zegt Lowlands dat steeds meer ticketverkopers Markplaats gebruiken als podium. Daar worden kaarten aangeboden, zogenaamd door particulieren, maar het is de vraag of de koper ze ook inderdaad krijgt na betaling van de vaak gigantische bedragen die worden gevraagd.

Comments zijn gesloten.