De Amer programmeert al jaren elk seizoen een groot aantal muzikale optredens waar wij ook naartoe zouden willen.

Nu hebben Jan de Haan, Harry de Jong en Gerrie van Barneveld het seizoen 2011-2012 rond en kun je reserveren. Dat is zeer de moeite waard, want de lijst is lang en interessant.

Op zaterdag 20 augustus start De Amer met inschrijven en reserveren voor de concerten. Vanaf die datum kan elke dag worden gereserveerd, met uitzondering van woensdag. Dan is De Amer gesloten.

De ererste weken kan alleen in De Amer zelf worden gereserveerd en zul je dus daarheen moeten. Dat komt doordat De Amer een organisatie van vrijwilligers is en geen modern reserveringssysteem heeft.

Na de eerste weken mag bellen of mailen met Harry de Jong via 06 83 22 56 80 of muziek@cafedeamer.nl of met Jan de Haan 06 57 54 52 18 of jandehaan@cafedeamer.nl

Het spreekt vanzelf dat De Amer vindt, dat je door je  reservering een verplichting aangaat.

Dat betekent in de praktijk dat je tot twee dagen voor een concert kunt annuleren door opnieuw contact op te nemen, maar dat je moet betalen als je die termijn niet in acht neemt of niet komt opdagen.

Het rekeningnummer van Stichting De Amer is 136661270.

De Amer is zeer toepasselijk gevestigd aan Amen 20, 9446 PC Amen.

Onder optredende artiesten zijn dit seizoen onder anderen: Maarten van Roozendaal, Dede Priest, Hans Theessink, NO Blues, Spinvis, Huub van der Lubbe en Frédérique Spigt.

Op de site kon ik het programma niet terugvinden, dus ook de data niet…….

www.cafedeamer.nl

Een profiel van De Amer vind je in de categorie Kleine podia.