Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Tom Waits twee uur centraal in JaBo Gumbo Show

oktober 20th, 2011 at 8:25

Op zaterdag 22 oktober staat Tom Waits centraal in de JaBo Gumbo Show op Radio 6.

Dat programma van Jaap Boots wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden van 14:00 tot 16:00 en heeft vaak een thema of rode draad.

Aanstaande zaterdag is dat Tom Waits naar aanleiding van de release van zijn nieuwe cd Bad As You. Die komt als het goed is trouwens op vrijdag 21 oktober in de winkels te liggen, of misschien al op donderdagavond 20 oktober.

Doordat het uitkomen van elke cd van Tom Waits met enige opwinding gepaard gaat, maar vast ook vanwege het feit dat diens vorige studioplaat alweer uit 2006 dateert, staan de complete twee uur van de JaBo Gumbo Show in het teken van Waits.

Onder anderen een van Kippenvels favorieten,Bart de Win, komt live spelen. Hij doet zowel eigen songs als zijn favoriete Waits-nummer, luisteraars konden hun favoriete Waits-songs doormailen voor een top drie en er wordt uiteraard veel muziek van de man gedraaid.

In posts van 17 oktober op deze site staat trouwens hoe je Bad As You nu al legaal kunt streamen en ook kun je er onze snel geschreven recensie lezen.

Verder hebben we het Dossier Tom Waits beschikbaar gemaakt: alle onze berichten en recensies over deze geniale popacteur bijeen.

Radio 6 is overigens alleen te ontvangen via de kabel en via internet, maar de uitzending lijkt de moeite van het thuisblijven waard.

Meer enthousiaste details?

http://gumbo.radio6.nl/2011/10/19/tom-waits-special-in-jabo-gumbo-show

Comments zijn gesloten.