We weten niet eens zeker of we er wel reclame voor moeten maken, maar de Nits zijn vandaag te horen op in Cappuccino op Radio 2.

Dat komt uiteraard niet door de muziek van die eigenzinnige popband, die al jaren op geheel eigen wijze een soort Europese popmzuiek maakt. Dat komt eerder doordat ze blijkbaar spelen in NCRV’s Cappuccino op Radio 2, al is daarover verder erg weinig informatie te vinden, noch op de website van de Nits zelf, nog op die van Cappuccino.

Echter: als op die website meer informatie staat over de aandacht die in deze aflevering wordt besteed aan compost, Barrie Stevens, de Titanic, Cubaanse hanengevechten en taalfouten, weten we niet zeker of de fans van the Nits ook luisteren.

Aan de andere kant: alle aandacht voor goede popmuziek is meegenomen, zeker als je een nieuwe cd onder de aandacht moet brengen. De Nits hebben die inderdaad: Malpenza. Bovendien spelen ze tot en met mei vaak, zowel in binnen- als buitenland en zo is de cirkel dan toch nog rond…. http://cappuccino.ncrv.nl

http://www.nits.nl/nits/home.html