Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Klassieke singer-songwriters op BBC 2

april 30th, 2012 at 17:14

Op maandagavond 30 april zendt BBC 2 alweer deel 3 uit van een serie van tien delen over de popmuziek.

Het gaat daarbij om deel drie, ‘Troubadours – Peaceful easy feeling’ geheten.

Daarin zijn beelden te zien van klassieke namen van singer-songwriters uit de eerste helft van de jaren zeventig, hoewel velen veel langer meegingen, zoals Crosby en Nash, Neil Young, Joni Mitchell, Carole King en Eagles.

Wij snappen niet precies hoe ze die allemaal gaan tonen, want de aflevering duurt maar 29 minuten.

Dat is echter wel weer een goede reden om te kijken, want het programma is voor ons achteraf niet te zien via de website. Dat geldt alleen voor wie een computer heeft die binnen het Verenigd Koninkrijk staat, of voor wie heel handig is met computers natuurlijk…www.bbc.co.uk/programmes/b01h7pzm

maandag 30 april, BBC 2, 23:00 – 23:30 uur

Comments zijn gesloten.