Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Hoe klinken de Beach Boys tegenwoordig eigenlijk live?

mei 3rd, 2012 at 11:58

Het nieuws dat de Beach Boys een wereldtournee maken, was om meer dan een reden opzienbarend. Niet alleen zijn Dennis en Carl Wilson al een hele tijd dood en hadden de drie andere leden regelmatig ruzie, ook was het de vraag hoe ze bij stem zouden zijn. Tenslotte zijn ze inmiddels jongbejaard en zakken stemmen normaal gesproken bij het stijgen van de leeftijd…

Doordat de Beach Boys ook naar Europa komen, is het misschien interessant een gedetailleerde recensie van hun eerste concert te lezen. Daarin wordt met liefde maar kritisch gekeken en geluisterd:www.popmatters.com/pm/article/157987-the-beach-boys-kick-off-50th-anniversary-tour-in-tucson

Comments zijn gesloten.