Op dinsdag 23 februari komt Bart de Win naar Kippenvel Live.

De Win maakte indruk met zijn solo-debuut the simple life. Die cd krijgt uitsluitend goede tot zeer goede recensies, zowel in de muziekbladen als op rootssites.

Ook diverse radioprogramma’s ontvangen hem en zijn band binnenkort: TROS Muziekcafé (zaterdag 2 januari tussen 16:00 en 18:00 op Radio 2), OBA Live (vrijdag 15 januari tussen 19:00 en 21:00 op Radio 5) en Stadsradio Helmond (Cultuurbarbaren, dinsdag 26 januari om 21:00).

Kippenvel live ontvangt zanger-toetsenist Bart de Win ook, compleet met bijna zijn hele band: zoals het er nu naar uitziet komen Harry Hendriks- gitaar en zang, Rinus Raaijmakers – bas en zang, Arthur Lijten – drums en percussie en Arianne Knegt – zang op 23 februari mee naar de radiostudio’s van RTV Katwijk.

Ze gaan die uitzending dan ook vullen van 21:00 tot 23:00: live-songs, nummers van favoriete acts, commentaar daarop en op De Wins eigen muziek en korte interviewrondes over aanverwante muzikale zaken.

Dat wordt onvoorspelbare radio en dus moet je die avond binnen de gemeente Katwijk afstemmen op 88,1 Mhz op de kabel, op 106,8 Mhz op FM of buiten de gemeente op www.kippenvel.net.

Een korte impressie van Bart de Win’s the simple life vind je elders op deze site.