Vanavond zendt Kippenvel het tweede deel uit van de Top Zoveel 2012.

Daarin zitten uiteraard opnieuw twee uur cd’s waarvan wij verleden jaar hielden en dit jaar nog steeds nog steeds houden.

Vanavond laten we van sommige cd’s een song horen, maar van andere twee. Dat houdt overigens geen waardeoordeel in, maar we moeten tenslotte ook door, al laten we ons niet leiden door de tijd alleen.

Dat betekent dat we zelfs uit onze eigen top tien niet steeds twee songs draaien, maar dat is een goede reden om in februari dan nog maar weer eens gauw een nummer van zo’n plaat te draaien.

Onder de artiesten die je vanavond hoort zijn Ani DiFranco, Dr. John en Nancy Brick, Louise Taylor, Kelly Joe Phelps en Oliver’s Army. Bovendien draaien we ook nog cd’s die op de valreep van 2012 uitkwamen en toch direct onze Top Zoveel haalden: Theo Siebens Invite to dance en Martin Korthuis’ Geluk.

Dat zijn net als verleden week dus meetal cd’s die je natuurlijk allang hebt gekocht of nog gaat kopen…

Ook vanavond is het natuurlijk weer onze even persoonlijke als onvolledige keuze uit de cd’s uit 2012. Er zijn immers nog cd’s zat uit 2012 die wij zelf ook nog moeten gaan luisteren en kopen.