Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Popmagazine Heaven: misschien wel het mooiste popblad van Nederland zoekt God…

april 14th, 2013 at 9:21

Het mei-juninummer van Heaven ligt inmiddels in de winkels.

Zoals altijd zoekt het blad de breedte en de diepte, want in de tijd tussen Pasen en Pinksteren gaat het op zoek naar God, althans in de popmuziek.

Daarom maakte Heaven interviews met Nick Cave en Wovenhand’s David Eugene Edwards, terwijl ook Jeff Buckley en Leonard Cohen aandacht krijgen en Bert van de Kamp een essay schreef met als titel inderdaad: Op zoek naar God.

Het ‘Popmagazine dat de oren spitst’ besteedt als altijd aandacht aan rock, pop, country/roots, folk/singer-songwriter, wereldmuziek/reggae en blues/soul/jazz.

In het nieuwe nummer staan ook vraaggesprekken met Steven Wilson, Janne Schra, John Grant, Daniël Lohues, Kareyce Fotso, Amira Kheir, Bryan Ferry, Robben Ford en Jesse Dee, terwijl er stukken zijn over Emmylou Harris & Rodney Crowell en Steve Earle.

Veder er columns te lezen en tientallen recensies van cd’s van onder anderen David Bowie, Claw Boys Claw, Frank Boeijen, Graham Gouldman, Guy Forsyth, Billy Bragg, David Philips, Richard Thompson, Doug MacLoud, Charles Bradley en Sun Ra.

Popmagazine Heaven no. 3 2013, mei-juni, € 6,50. Te koop bij de beter gesorteerde boekhandel en tijdschriftenzaak of via:www.popmagazineheaven.nl

Comments zijn gesloten.