Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

New Orleans Jazz Fest 2014: Bruce Springsteen grootste buitenstaander

januari 15th, 2014 at 10:27

De programmering van het New Orleans Jazz and Heritage Festival 2014 is vandaag bekendgemaakt.

Belangrijkste buitenstaander is Bruce Springsteen met zijn E Street Band, hoewel Eric Clapton, Christina Aguilera en Arcade Fire ook fans zullen trekken van 25 tot 27 april en van 1 tot en met 4 mei..

Anderen zullen komen voor Santana, Robert Plant, Public Enemy, The Avett Brothers,  Alabama Shakes, John Fogerty, Lyle Lovett, Ruben Blades, Johnny Winter, de blijkbaar onverwijdelijke Al Jarreau, John Hiatt en Chris Smither.

Wie toch meer houdt van muziek uit New Orleans en Louisiana vindt ongetwijfeld troost bij  onder anderen Trombone Shorty, Allen Toussaint, Aaron Neville, Ivan Neville’s Dumpstaphunk, Irma Thomas, Anders Osborne, Jon Cleary, Keb Mo en Preservation Hall Jazz Band.

Wij krijgen onmiddellijk last van een ongezond grote hoeveelheid heimwee naar die stad als we de programmering lezen:

www.nojazzfest.com

Comments zijn gesloten.