Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Diverse Artiesten – Putumayo Presents Rhythm & Blues

maart 13th, 2010 at 12:50

Voor beginners én gevorderden

Deze twaalf nummers zijn niet alle rhythm & blues,want er zijn ook soulartiesten uit heden en verleden te horen.  Emotionele én swingende songs van veterane Lavette White, de intense Engelse retro-soulzanger James Hunter, saxofonist Crispin Cioue’s band Cracked Ice, The Quantic Soul Orchestra featuring Kabir, The Emotions, gelegenheidstrio Sam Moore, Keb’ Mo & Angie Stone, Catherine Russell, vaste waarde Ruthie Foster, the human  jukebox Snooks Eaglin, de zingende cipier Sharon Jones & The Dap Kings en New Orleans-veteranen Rockie Charles en Irma Thomas maken deze compilatie een aanrader.

***1/2

Comments zijn gesloten.