Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Ted Nugent verklaart…..

oktober 6th, 2014 at 10:07

Luisteraars van Kippenvel lopen geen enkel risico, want van Ted Nugent zullen wij nooit iets draaien,maar de man blijft fascinerend door zijn nauw omlijnde wereldbeeld.

Nu heeft hij in een essay op de site van World Net Daily nog maar eens ten overvloede verklaard hoe de Amerikaanse binnensteden in elkaar zitten en de rol van de Amerikaanse overheid daarin.

Gezien zijn eerdere uitspraken is het logisch, dat Nugent de schuld legt bij de Amerikaanse Democraten, in dit soort gevallen laatdunkend ‘liberals’ genoemd. Zij hebben ‘de plaag van het zwarte geweld’ in de Amerikaanse binnensteden veroorzaakt.

De minister van ‘nationale propaganda’ heeft er echter voor gekozen de bloederige details te negeren, net als zoveel van onze politici’.

Ook de media krijgen een veeg uit de pan, want zij rapporteren niet over factoren als ras, socio-economische klasse en opleidingniveaus van de twee ‘schurken’ in Ferguson die enige tijd geleden een politieman neerschoten tijdens een inbraak.

Nugent stelt dat de ‘liberals’ zich liever concentreren op gewapend geweld, wapenwetten die in hun ogen te soepel zouden zijn en ‘hun overbodige klaagzang van smoesjes, in plaats van  op de harde feiten’.

Hij concludeert: ‘de ‘liberals’ en hun cultus van ontkenning zijn de oorzaak van deze plaag van geweld.’

Verder stelt hij dat ‘Fedzilla’ (Nugent bedoelt: de in zjn ogen monsterlijk grote Amerikaanse overheid) al meer dan vijftig  biljoen heeft verkwist aan uitkeringsprogramma’s die crack hebben betaald, de armoede hebben bevorderd en de zwarte Amerikanen tot een permanente stemmachine hebben gemaakt.

De rest van Nugent’s onnavolgbare redeneertrant is te lezen via:http://www.wnd.com/2014/10/liberalisms-killer-welfare-crack

.

Comments zijn gesloten.