Op 16 november komt de lp ‘Two sides to every story’ van Gene Clark opnieuw uit. Die plaat kwam oorspronkelijk uit in 1977 en onder anderen Emmylou Harris en Jeff ‘Skunk’ Baxter deden erop mee.

Die heruitgave is op zich verbazend, want ook verleden jaar was er al een rerelease van het album, alleen deze keer komt er een veel uitgebreider versie op de markt.

Behalve de oorspronkelijke plaat bevat de heruitgave namelijk niet alleen een gebonden boekje van 26 pagina’s met de gebruikelijke nooit eerder gepubliceerde foto’s, liner notes en een essay van Clark-kenner Tom Sanford, de rerelease bevat ook een downloadkaart die toegang geeft tot bonustracks. In totaal gaat het om meer dan tachtig minuten live-materiaal, inclusief vier nooit eerder uitgebrachte songs, en een nooit eerder uitgebracht radio-interview uit 1974.

De meeste van de live-tracks werden opgenomen in oktober 1975 in Denver, maar vier ervan stammen uit een concert in Dallas uit mei 1974. Een bonustrack, I saw a dream come true, werd opgenomen in 1984.

Op 16 november wordt trouwens ook een tribute-concert georganiseerd door Clark’s zoon Kai in het Hotel Café in East Hollywood, want op die datum zou gene Clark zeventig geworden zijn….